PÄKÄPAIMENEN ME UUTISET KOIRAT KASVATIT PENNUT KUVAT YHTEYSTIEDOT


UUTISET


Vuoden 2017 uutiset | Vuoden 2016 uutiset22.6.2018

Tuittu (Story Goes Baby Doll) lähti kirmailemaan vihreimmille nurmille leikkimään tennispalloilla 23.5., päätös oli raskas, mutta täysin oikea. Tuitun vointi meni talven aikana huonompaan hiljalleen ja nyt oli oikea aika päästä rakas pois. Ikävä on hirmuinen edelleen, vaikka kuukausi tuleekin jo täyteen.

Maaliskuulta unohtui tänne päivittää Metkun pelastuskoirien hakuperuskokeen hyväksytty tulos! Onnea näin jälkikäteen vielä Ritvalle ja Metkulle!

Khii (PP Melekosta Menoo) starttaili agiuraansa reilu kk sitten ja heti ensimmäinen LUVA! Hurjan hienoa Kati ja Khii!

Velipoika Pii (PP Mieletön Moottori) puolestaan tekaisi 1-tuloksen ALOssa pistein 160, vaikka liikkeestä maahanmeno meni nollille. Onnea Soilelle ja Piille myös!

Tällä välin myös Jokru on ahkeroinut Paulan kanssa TOKOn saralla TK2:n ja rally-tokossa RTK1:n! Hienosti menee siis tällä parilla! Onnea hirmuisen paljon!

Kiusa (Nordevind Kiusa) on nyt luustokuvattu terveeksi (lonkat A/A, kyynärät 0/0, LTV0, olat epävirallisesti puhtaat ja silmät terveet), mikä on luonnollisestikin erittäin mahtava uutinen tuollaisen kiusankappaleen kanssa!

Bingon toipuminen on edistynyt kuulemani mukaan hyvin, toivotaan jatkonkin sujuvan yhtä hienosti!


15.5.2018

Viime viikolla tuli järkyttäviä uutisia. Bingolla puhkesi pennutuksen vuoksi SLO ja on tällä hetkellä todella kipeä kun kynnet on kuorittu ja ytimet ovat paljaina :( sydän särkyy Tanjan ja Bingon puolesta ja en ikinä uskonut pentuprojektin päättyvän näin. Tällä hetkellä en voi kuin toivoa Bingon kynsien kasvavan takaisin ja sen pystyvän elämään normaalia elämää tulevaisuudessa. Olen niin kovin pahoillani, enkä ikinä olisi Bingoa pennuttanut, jos olisin tämän osannut arvata.

Chico (PP Käsittämätön Kone) sai RTK1 tuloksen, jälleen kerran komeilla pisteillä. Onnea!

Roosa (PP Minkäs Mahdat) puolestaan voitti agilityn rotumestaruuden 2-luokassa! Onnea!


24.4.2018

Aika juoksee ja pentuja putkahtelee vaan maailmaan! Kikan kuusikko (3+3) syntyi perjantaina 13.pvä huhtikuuta, joten nimetkin edustavat sitten samaa sarjaa! Pennuille on oma blogi ja kuvagalleria, josta voi kuulumisia ja kuvia kurkkia. Näillekin pennuille löytynee jo kodit kyselleiden joukosta.

Pii (PP Mieletön Moottori) kera Timpan kävi kisaamassa Nose Workin 1-luokassa ja sai hyväksytyn tuloksen pistein 100/100! Mahtavaa! Eiköhän näiden matka jatku tällä saralla vielä...

Roosa (PP Minkäs Mahdat) kävi nappaamassa Päivin ohjauksella viimeisen tarvittavan nollansa ykkösistä ja siirtyi täten kakkosiin kisaamaan! Onnea!


20.3.2018

Bingon pennut syntyivät 17.3, viisi potraa poikaa ja kaksi täpäkkää tyttöä! Tällä hetkellä kaikki voivat hyvin, toivotaan jatkon menevän samaa rataa. Pennuille on tehty myös oma kuvagalleria, josta pääsee seurailemaan pentujen kehitystä kuvin.

Mutta mitä uutisia tulikaan heti sunnuntaina! Päivi ja Roosa (PP Minkäs Mahdat) olivat kisaamassa agissa ja nappasivat triplanollan! Aika huikea suoritus! Radoilla oli kuitenkin sama tuomari, joten kaksi LUVAa on nyt sitten kasassa ja kolmannen myötä vasta kakkosiin. Siitä huolimatta mahtavaa! Onnea, onnea, onnea!!!

Kikka on alkanut hiljalleen muuttamaan myös muotoaan, vatsan linja on muuttunut ja nisät alkaneet kasvaa. Röntgeniin on kuitenkin vielä runsaasti aikaa.


16.3.2018

Päivitellään vain pikaisesti viimeisiä uutisia.

Bingo kävi röntgenissä tiistaina ja mahassa laskettiin asukkeja olevan peräti seitsemän! Alle viikko kärvistelyä mammalla edessä ja sitten maha kevenee. B onkin varsin rauhallinen jo, lenkit ovat lyhyitä ja rauhallisia. Ruokaa B saa kolme kertaa päivässä, vaikka sekin on Bingen mielestä ihan liian vähän! Bingon ja JAS:n pennuille on nyt tehty myös pentublogi, jonne tulee videot ja muut kuulumiset tasaiseen tahtiin. Kuvagalleria tehdään sitten kun on kuvattavaa materiaalia ulkona.

Lauran mukaan myös Kikka vaikuttaa tiineeltä. Kikkaa ei ultrata, kyllä se tiineys näkyy pian jo ihan päällepäinkin. Kikka hävisi mm. yksi päivä lenkillä ja tuli kala suussa takaisin. Oli siis löytänyt jäältä jonkun pilkkijän saaliin ja vähän herkutellut. Myös Kikka menee röntgeniin lähempänä h-hetkeä.

Ja jottei unohdeta muita meidän ihania, niin Chico (PP Käsittämätön Kone) kävi Maaritin ohjaamana ensimmäisissä rally-tokokisoissa ja nappasivat (nopeimmalla ajalla!) 99p.! Paljon onnea taitavat!


27.2.2018

Uutiset laahaa pahasti perässä kun tekninen tuki ei tehnyt 2018 osiota minulle.

Ensimmäisenä tietysti pentu-uutisia, Bingo astutettiin tammikuussa JAS:lla ja on ultrattu tiineeksi! Kolmisen viikkoa vielä odotusta jäljellä. Kenon pentusuunnitelmat eivät menneet odotusten mukaisesti, jätin sen käyttämättä silmistä löytyneen keratiitin takia. Päädyin käyttämään Kikkaa ja Kikka astutettiin Boogiella pari viikkoa sitten. Tämän päivän kuulumisten perusteella Kikka vaikuttaa tiineeltä, joten huhtikuun puolivälissä toivottavasti odotellaan sitten myös Kikan pentuja!

Tulosrintamalla ainakin Urho (PP Luojan Lykky) sai RTK2 tittelin vuoden lopussa, onnea! Tämän lisäksi Urho on Tamskin vuoden rallytokotulokas! Agirintamalla nollia ovat tehneet KK-sisarukset Chhaina (PP Korkojen Kera), Jokru (PP Kahta Kauheampi) ja Bingo (PP Käry Kävi)! Hienoa ja onnea!

MM-pennuista kisauran agilityn puolella aloitti ensimmäisenä Pätkä (PP Muutkin Mokaa) ja heti nolla ja LUVA taskuun! Onnea!

Vietimme myös kasvattipäivää tammikuun alussa, tällä kertaa Nose workin parissa. Oli huippu päivä (ja seura!) ja jatkossakin tulee olemaan kyseinen laji meidän valikoimassamme kasvattipäivillä.